MAKSUTAPA

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Hinnoittelu

Kaikki hinnat ja maksut ovat euroina. Näytetyt hinnat ovat todellisia tuotteidemme hintoja ja toimitusmaksuja. 

Promo Koodit 

Asiakkaat, joille on lähetetty Heidi.A.Design PROMO-KOODI uutiskirjeen, sosiaalisten verkostojen tai hyväksyttyjen myynninedistämissivustojen kautta, voivat lisätä tämän koodin tilauksen yhteydessä ja kassalla. Jokaisella koodilla on voimassaolon alkamis- ja päättymispäivämäärä, joka rajoittaa sen käyttöä eikä sitä voida pidentää.

Order Processing

Kaikki tilaukset edellyttävät luottotarkistusta, osoitteen tarkistamista ja täydellisiä petostentorjuntatarkastuksia ennen lähettämistä. Jos maksussa ilmenee ongelmia, tilauksesi pidätetään ja otamme sinuun yhteyttä välittömästi.

Vaikka pyrimme aktiivisesti varmistamaan, että kaikkien tuotteiden varastotilanne on ajan tasalla, todellisissa varastotasoissa voi olla eroja. Jos tilauksesi tuotteita ei ole saatavilla, sinulle ilmoitetaan heti vaihtoehtoisista vaihtoehdoista. Kun tilauksesi on hyväksytty, lähetämme tilauksesi.

en_US